Loading...
Blog2022-03-15T15:36:59+01:00

Content creatie als succesmiddel

Veel organisaties denken nog vanuit het verouderde model van reclame; denken teveel vanuit de pushstrategie. Oftewel, als we maar vaak genoeg vertellen wat we verkopen, dan komt die klant uiteindelijk vanzelf. Helaas werkt deze strategie niet meer door de komst van internet en social media. Door de komst van het internet is tenslotte alles vindbaar. Door de komst van social media hebben consumenten een stem gekregen. Maar hoe word je nu gevonden op het internet, hoe komt die klant naar jou toe en hoe zorg je ervoor dat mensen over jouw bedrijf gaan ‘praten’? Start met het creëren van waardevolle content!

Conventie en Creatie

Je vraagt een ontwerper om iets aantrekkelijk en onderscheidend te maken. Maar soms kun je je beter houden aan bepaalde bewezen conventies of 'best practices', zodat de boodschap van de communicatie beter, sneller of efficiënter overkomt. Wanneer moet je juist iets unieks maken en wanneer is het beter om te kiezen voor iets herkenbaars? Mijmer even met me mee... 

Het Zen van Design

Zen is in de Oosterse filosofie synoniem voor rust, balans. Maar ook voor eenvoud en compleetheid. In meditatie, maar ook in actie kun je altijd zen zoeken. Hoe is zen van toepassing op het proces van design? We verkennen het hier.

Samen aan de slag

VERTEL OVER JE UITDAGING

Luisteren naar de vraag is het allerbelangrijkste in communicatie.
Waar wacht je nog op? We luisteren.

Ga naar de bovenkant